Lige STSS!

U prilogu su podaci o svim ligama STSS. Sastavi liga su navedeni na osnovu podataka koje su dostavili nadležni teritorijalni savezi.

Svi nadležni savezi su dužni da izrade propozicije liga i konačne spiskove po ligama, na osnovu prijava klubova. U skladu sa Zakonom o sportu, za super lige Srbije je nadležan Stonoteniski savez Srbije, direktno. Za Prvu ligu Srbije za žene nadležan je Stonoteniski savez Vojvodine. Za Prvu ligu Srbije za muškarce odluku o vođenju takmičenja utvrdiće IO STSS. STSB je nadležan za Drugu ligu Srbije – Centar i regionalne lige STSB. STSV je nadležan za Drugu ligu Srbije – Sever, Vojvođansku ligu i zonske lige STSV. STSCSR je nadležan za Drugu ligu Srbije – Jug, Kvalitetnu ligu i regionalne lige. STKiM je nadležan za Drugu ligu Srbije KiM.

Sadašnji sistem ekipnih takmičenja je evidentiran kako bi svi članovi STSS imali u uvid u sve lige STSS, da bismo izradili nova pravila o sistemu ekipnih takmičenja STSS, pre početka sezone 2019/2020, kako je utvrđeno Zakonom o sportu.

Lige STSS, muškarci
Lige STSS, muškarci – šema

Lige STSS, žene
Lige STSS, žene – šema