Važno! Spisak registrovanih igrača STSS

U prilogu su podaci o svim registrovanim igračima STSS.

Spisak je dokaz o registraciji igrača u tekućoj sezoni. Na ligaškim utakmicama i pojedinačnim takmičenjima sudije su dužne da provere da li učesnici imaju dokaz o zdravstvenoj sposobnosti, koji može biti u formi uverenja, ili potvrde lekara.

Registrovani igrači STSS!

Postoji jedna sporna registracija, koja je navedena na kraju spiska, o kojoj će odlučivati registraciona komisija STSS.

Molimo sve klubove da provere podatke i dostave podatke koji nedostaju (uglavnom je obeleženo žutom bojom). Bez kompletnih podataka igrači ne mogu biti uvršteni u knjigu članova STSS i uneti u matične evidencije za Ministarstvo omladine i sporta.

_______________________________________________________________________________________________

 

 

 

Svi klubovi čiji igrači se nalaze na listi spornih registracija se pozivaju da dostave izjašnjenje (e-mailom na registracija.stss.gmail.com i office@stss.rs) za svoje igrače i kopije dokumenata na osnovu kojih je izvršena prijava – pristupnice, ugovori itd.-  najkasnije do četvrtka 12.9.2019. u 24.00 časa.

Na listi spornih prijava se nalaze igrači klubova: Dživdžan, Royal spin, Egyseg, Novi Sad, Novi Sad, Novi Sad, Detelinara, Novi Sad, As, Nec 015, Mladost NP, Smederevo, Egyseg, Novi Sad, Partizan ŠA, Podrinje, Stoni, Železničar NI, Egyseg, Novi Sad, Egyseg, Novi Sad, Mladost NP, Žabalj,