Reka Bezeg na EUROPE YOUTH TOP-10

Reka Bezeg je na TO 10 turniru osvojila 9. mesto. Kompletne rezultate možete pogledati ovde. Evo Rekinog komentara o turniru:

“Sto se tiče  mog plasmana na Top 10 Evrope, mogla sam malo bolje, ali takođe nisam razočarana ni ovim rezultatom, jer sam pokazala solidnu igru. Izgubila sam 5 mečeva 3:2 gde sam mogla i da pobedim, pa bi i plasman bio drugačiji. Nedostajalo mi je malo sreće i sigurnosti u završetku mečeva. Srećna sam sto sam ušla u Top 10 i svi ovi jaki mečevi će mi sigurno značiti u mojoj daljoj karijeri. Videli smo greške i znam šta treba da popravim u narednom periodu da bih bila jos bolja.”

 

 

Naša juniorka Reka Bezeg igra na 36. Evropskom  TOP-10 turniru za juniorke koji se igra u Berlinu od 9. do 11. oktobra.  Najbolji mladi igrači Evrope će se ponovo sresti nakon duge pauze uzrokovane pandemijom.

Na turniru za juniorke učestvuju COK and Prithika PAVADE (Francuska), Sophia KLEE and Anastasaia BONDAREVA (Nemačka), Darya KISEL (Belorusija), Elena ZAHARIA (Rumunija), Linda ZADEROVA (Češk), Helga DARI (Mađarska) i Reka BEZEG (Srbija).

Rezultati, raspored