“Novi Sad” u drugoj fazi Lige šampiona za žene!

Stonoteniserke Novog Sada u Top 12 Evrope

Stonoteniski savez Srbije čestita Stonoteniskom klubu “Novi Sad” na plasmanu u Top 12 fazu Lige šampiona. Novosađanke su pobedama nad španskim Reusom sa 3:0 i austrijskim Vilahom sa 3:2 osvojile prvo mesto u D grupi koja je odigrana u Novom Sadu.

Kompletan snimak utakmica koje je uživo prenosila Arena Sport možete pogledati na sledeća dva linka:

Novi Sad – Vilah: www.youtube.com/watch?v=TDc44NH9FVU&ab_channel=StkNoviSad

Novi Sad – Reus: www.youtube.com/watch?v=boyroCxZH7o&ab_channel=StkNoviSad

STK Novi Sad je uspeo da prodajom ulaznica sakupi novčani prihod od 120.000 dinara koji je namenjen talentovanoj kvadriplegičarki Željani Ristić iz STK OSI Neos iz Novog Sada.

 

Stonoteniserke Novog Sada 6. septembra (utorak) i 7. septembra (sreda) igraju utakmice D grupe Lige šampiona u maloj dvorani novosadskog SPENS-a (ulaz kod Medisona, prvi sprat, istočni hol). Protivnici su španski Reus i austrijski Vilah.

Pozivamo sve zainteresovane da pruže podršku srpskim šampionkama u borbi za plasman u drugu fazu elitnog evropskog klupskog takmičenja. Ulaznica iznosi 300 dinara, a može se kupiti svakog radnog dana u stonoteniskoj sali SPENS u periodu 8 – 12 ili 15 – 19 časova ili uplatom na žiro račun STK Novi Sad: 205-0000000506600-84   (poslati dokaz o uplati na: office@stknovisad.org.rs kako biste nazad dobili fiskalni račun).

Za decu do 16 godina ulaz je besplatan!

Uživo prenos biće na programu Arena 1 (od 18:30 neposredno pre fudbalske Lige šampiona).

“KARTE ZA ŽELJANU”
Ceo prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe za našu kvadriplegičarku, stonoteniserku sa invaliditetom, Željanu Ristić kojoj su neophodna dva turnira u inostranstvu kako bi stekla uslov da debituje za Srbiju na Evropskom prvenstvu i ostvari svoj san.