Novi sponzor Stonoteniskog saveza Srbije!

Predsednik STSS Aleksandar Karakaševć i direktor JOOLE Rade Marković su potpisali ugovor na osnovu kog naš savez od sledeće sezone dobija novog sponzora – nemačkog proizvođača stonoteniske opreme JOOLA. Karakašević i Marković su bili dugogodišnji saigrači u reprezentaciji Srbije i sada opet zajedno rade na vraćanju našeg stonog tenisa u evropski vrh.

Ugovor sa Joolom je zaključen na period od 4 godine, uz obostranu nadu da će trajati mnogo duže. JOOLA stolovi i oprema će biti korišćeni na predstojećem Prvenstvu Evrope za mlade koje se 2022. održava u Srbiji.

JOOLA je veliki i renomirani stonoteniski brend, koji od 2019. ima ambiciozne   planove, nakon ulaska u partnerstvo sa američkom firmom “Sport Squad”. Nakon ulaska “Sport Squada” u posao, JOOLA postaje jedna od najvećih stonoteniskih kompanija, i po broju zaposlenih i po  tržišnoj  vrednosti. Ogranak u USA vodi poslove u Severnoj i Južnoj Americi. Rade Marković je generalni direktor dela kompanije sa sedištem u Nemačkoj i zadužen je za poslove u Evropi, Aziji, Australiji i Africi.

Po potpisivanju ugovora Rade Marković  je rekao da mu je bila želja da JOOLA postane sponzor reprezentacije  Srbije i da mu je drago što ima priliku da sarađuje sa Aleksandrom Karakaševićem, sa kojim je dugo godina igrao u reprezentaciji.