Раднички трећи на “Трофеју Европе”

Стонотенсери Радничког освојили су треће место на завршном турниру Европа Трофеј купа који је одржан у Беочину и на коме је учествовало 12 мушких и 8 женских екипа.

Српски тим је остварио 3 победе уз 1 пораз, у полуфиналу од шпанског Артеала са 3:2 против кога је водио са 2:0 у партијама и био на пар поена од пласмана у финале. Претходно, наш тим савладао је словачки Видрањи и шведску Екскилтуну са по 3:2, а истим резултатом је у четвртфиналу био бољи од холандског Таверза са 3:2. Турнир је освојио грчки Панатанаикос у мушкој, а загребачки Др Часл у женској конкуренцији.

Стонотениски савез Србије заједно са домаћином Радничким организовао је ТВ продукцију свих утакмица нашег тима чији снимци уживо су емитовани на YоуТубе каналу. Све мечеве уз изјаве играча Радничког, погледајте кликом на линк испод.

STSS youtube TV

Фотографије са турнира

 

Стонитениски савез Србије ће први пут, експериментално, имати своју телевизијску продукцију на утакмицама Радничког у Трофеју Европе. Режија са 5 људи за уживо пренос са четири камере, уз професионалног коментатора и стручног консултанта… Одмах по завршетку утакмице, по узору на фудбалску Супер лигу и Арену ТВ, имаћемо новинара који ће бити на терену и узимаће изјаве од актера утакмице.

СТСС yоutube

Kо жели, може да запрати канал притиском на “subscribe”

Беочински стонотениски клуб Раднички-1972 домаћин је финалног турнира Трофеја Европе који се игра у Беочину и почиње у петак 31. маја и траје до недеље 2. јуна. Осим Радничког, наступа још 11 мушких и 8 женских екипа. Игра се на 4 такмичарска стола. Пренос са свих утакмица уживо биће на ettu.org, док ће утакмице Радничког, са 4 камере, бити уживо преношене искључиво на youtube каналу Стонотениског савеза Србије: www.youtube.com/@SerbianTableTennis

РАСПОРЕД – Г група
1. коло Раднички – Ескилстуна (Шведска) петак, 15:30
2. коло Раднички – Вyдранy (Словачка) субота, 09:30

Свечано отварање заказано је за петак у 9 ујутру.

Распоред утакмица