Олимпијски дан, 1. јун

Олимпијски комитет обележава “Олимпијски дан”, 30. по реду.
Одржаће се 1. јуна у Хајд парку, у суботу, од 12.00 до 14.30 часова.

Информација ОКС

На Олимпијском дану биће промовисана и мобилна апликација за вежбање „TreninGo“ Олимпијског комитета Србије, прва спортска апликација за самостално вежбање на нашим просторима која се бесплатно може преузети из App Store, као и Google Play.

Овом приликом биће најављен и TreninGo изазов под називом „Трчи цела Србија“ током којег ће се Олимпијски дан обележити широм наше земље. Корисници апликације ће имати прилику да изаберу трку по својој мери, трку на 5 км, 10 км или 21 км. Најбржих 20 учесника (10 м, 10 ж) у свакој трци биће награђени мајицом и дипломом „Олимпијски дан“. Припремили смо и посебне награде компаније Јаффа Црвенка за најбоља времена, као и за категорије изненађења. Изазов ће трајати од 1. до 23. јуна.

Као и претходних година, Олимпијски комитет Србије ће за све учеснике обезбедити мајице Олимпијског дана.

Стонотениски савез Србије ће поставити два мини стонотениска стола, како би учесници имали прилику да се рекреирају на забаван начин и како бисмо дали допринос обележавању Олимпијског дана.

Позивамо све стонотенисере да посете ову манiфестацију и пруже подршку нашим спортистима за предстојеће олимпијске игре.