Liga šampiona – Novi Sad, 8. i 10. 11.2022.

Stonoteniserke Novog Sada očekuje utakmica protiv češkog Hodonina (8. novembra, utorak) i protiv francuskog Meca (10. novembra, četvrtak) u okviru duplog kola Top 12 faze Lige šampiona. Oba susreta odigraće se u stonoteniskoj sali SPENS od 18 časova i 30 minuta uz direktan prenos na TV Arena Sport 1. 
Za srpskog šampiona debitovaće reprezentativka Hong Konga Yee Lok Lam.
HUMANITARNA AKCIJA: STK “Novi Sad” poziva sve zainteresovane da kupe ulaznice na vreme jer će biti numerisane, a maksimalni kapacitet iznosi 340 mesta. I ovoga puta će prihod od karata biti usmeren na humanitarnu akciju “Karte za decu obolelu od cerebralne paralize”. Promoter utakmica Top 12 faze Lige šampiona biće 12-godišnji Novosađanin Mihajlo Kačavenda. Posredstvom fondacije “Prvi korak” novac će biti usmeren na kupovinu Lakomat robota sa idejom da taj specijalizovani robot za korekciju hoda kod dece obolele od cerebralne paralize bude instaliran u Dečijoj bolnici u Novom Sadu.
ULAZNICE se mogu kupiti svakog radnog dana u kancelariji STSV ili u stonoteniskoj sali SPENS od 8 do 12 ili od 15 do 19 časova ili na dan utakmice na samom ulazu u stonotenisku salu.
ONLINE: uplatom na žiro račun STK Novi Sad: 205-506600-84 (upisati ime i prezime uplatioca).
Iznos: 300 RSD za jednu utakmicu / 500 RSD paket ulaznica za obe utakmice.
Moguće je i simbolično kupiti ulaznicu iako neko nije u mogućnosti da prisustvuje utakmicama pošto će novac biti usmeren u namenjene svrhe.