Dozvole za sportske stručnjake!

Poštovani treneri,

Komisija za licenciranje trenera STSS u sastavu: Stojanov Slobodan, predsednik komisije i članovi Tasković Slobodan i prof. dr Kasum Goran, 12. decembra je donela zaključak u prilogu.

Zaključak!

Dozvole za rad su dobili sledeći sportski stručnjaci: , Agadišan Milan, Anušić Branko, Avdić Slobodan, Banjac Nada, Beljanski Đorđe, Bosijoković Saša, Bošnjaković Đorđe, Buđelan  Nebojša, Buđelan Aleksandar, Bunčić Dragan, Colić Nikola, Cvetković Nada, Danguzov Dragan, Dimitrijević Svetislav, Đenge Ervin, Đukić Branko, Đurašinović Ilija, Đurić Miroslav, Gavrilović Mirko, Glišić  Milorad, Gruber Evald, Ivić Boban, Jakovljević Vladimir, Jovanović Miko, Jovanović Živan, Kesler Zlatko, Klajić Dragan, Kocić Đorđe, Kocić Goran, Kormanjoš Laslo, Krsmanović Slađana, Kurteš Lazar, Marić Nemanja, Marković Martin, Marković Nenad, Melik Viktor, Melik Zoltan, Nešić Nevena, Nikolić Miloš, Oros Andraš, Perić Ranković Borislava, Petrović Ljubomir, Petrović Mirjana, Podbićanin Hamed, Poljak Šandor, Popov Ružica, Popović Miroslav, Popović Slobodan, Popović Tijana, Radić Igor, Romanov Romana, Smiljić Vladimir, Stojanov Slobodan, Surok Đula, Šiška Vladimir, Tadić Zvezdan, Tasković Slobodan, Terek Đula, Toađer Daniel, Todorović Marko, Tomičić Srđan, Toševski Vladimir, Vasiljević Vladica, Vukadinov Pavle, Zakić Vladimir, Žunjanin Radovan.

Komisija je utvrdila da 23 kandidata ne ispunjavaju uslove za izdavanje, ili produženje dozvola za rad, u skladu sa Pravilnikom i Zakonom o sportu za šta je za svaki pojedinačan slučaj izdato mišljenje o razlozima neizdavanja dozvole za rad sa preporukama o dopuni dokumentacije i načinu otklanjanja nedostataka, nakon čega će komisija ponovo razmatrati zahteve i u najkraćem roku izdati odgovarajuće dozvole za rad u slučaju ispunjenja uslova.

Sledeći sportski stručnjaci treba da dostave dokaz o stručnom osposobljavanju, saglasno Pravilniku o nomenklaturi sportskih zanimanja i zvanja: Balaž Nebojša, Bogavac Danilo, Obradović Ninoslav, Oklopdžija Dejan, Zakić Žarko i Jocić Milan. Za svakog kandidata je izdat zahtev za dopunu dokumentacije – Balaž, Bogavac, Obradović, Oklopdžija, Zakić Ž., Jocić.

Komisija je utvrdila da 17 kandidata treba da poseduju i potvrdu STSS o radnom iskustvu. Potvrda se izdaje na osnovu zahteva koji kandidat dostavlja STSS, uz priložene potvrde svakog od klubova u kojima je obavljao stručni rad. Svaka potvrda kluba treba da sadrži podatke: naziv kluba, period obavljanja stručnog rada u klubu i potvrdu u kom periodu je sportski stručnjak radio sa decom (mlađi od 16 godina).

Zahtev za dopunu dokumentacije za svakog od 17 kandidata je u prilogu, kandidati su: Britka Zvonimir, Cerović Miladin, Cvetković Zoran, Dimitrijević Željko, Golić Predrag, Gržalja Snežana, Icić Sreten, Jovičić Dušan, Matić Dragan, Milojković Željko, Pavlović Goran, Pete Imre, Stević Srđan, Todorović Zoran, Tufegdžić Milorad, Vakulović Sanja, Vakulović Tanja.

Sve primedbe na zaključak komisije se dostavljaju pisanim putem na office@stss.rs. Dodatne informacije se mogu dobiti od članova komisije za licenciranje Slobodana Stojanova i Slobodana Taskovića.

Svi treneri koji su dobili dozvolu će dobiti sertifikat, a potrebno je da dostave fotografiju u elektronskoj formi, radi izrade legitimacije, koju će biti dužni da nose na takmičenjima.

Fotografija treba da bude u sledećem kvalitetu:
– fotografija treba da bude u .JPG formatu;
– fotografija treba da bude skorijeg datuma;
– na fotografiji ne sme da bude više osoba;
– fotografija treba da bude kadrirana tako da je lice u prvom planu, pod pravim uglom;
– fotografija treba da bude dnevna, odnosno dobro osvetljena, na beloj pozadini;
– rezolucija slike treba da bude oko 300dpi, ili slično;
– dimenzije fotografije treba da budu dimenzija 3,5 x 4,5 cm, ili u proporciji 4/3, ako je takvo podešavanje u mobilnom telefonu.

 

____________________________________________________

Uplata naknade se vrši na t.rn STSS broj 325-9500600017928-04.
Svrha : naknada za izdavanje ili produženje dozvole za rad.
Iznos: 3.000,00 dinara.

spisak učesnika!

 

 

SPORTSKIM STRUČNJACIMA
STONOTENISKIM TRENERIMA

Obaveštavamo da će se dana 9.11.2019. u organizaciji Stonoteniskog saveza Srbije održati stručni seminar.

Prisustvo seminaru je obavezno za sportske stručnjake kojima ističe dozvola za rad.

Uplata naknade se vrši na t.rn STSS broj 325-9500600017928-04.
Svrha : naknada za izdavanje ili produženje dozvole za rad.
Iznos: 3.000,00 dinara.

Više podataka:
obaveštenje STSS o seminaru,
obaveštenje STSS o dozvolama,
zahtev za izdavanje dozvola za rad,
Pravilnik o nomenklaturi sportskih zanimanja  zvanja.