Radnički Beočin u finalu!

Stonoteniski klub Radnički iz Beočina osvojio je prvo mesto u B grupi regiona C u prvoj fazi “Trofej Kupa Evrope” koji se održava u Beočinu.
Srpski šampion će se za prvo mesto i za šampionsku titulu boriti u nedelju (27. novembra) u 15 časova sa grčkim Olimpijakosom koji je osvojio prvo mesto u grupi A. Radnički i Olimpijakos su osvajanjem prvih pozicija u takmičenju po grupama obezbedili plasman na završni Top 16 turnir “Trofej Kupa Evrope” koje će se održati u martu iduće godine.
Za Radnički iz Beočina nastupaju Bojan Crepulja (trener-igrač), Marko Petkov, Jovan Jockov i Marko Jevtović, pojačanje iz Crvene zvezde. Atinski Olimpijakos predvode hrvatski reprezentativci Andrej Gaćina i Tomislav Pucar.
STK Radnički poziva sve zainteresovane da dodju u Sportski centar u Beočinu i da u nedelju pruže podršku u velikom finalu i borbi za trofej najboljeg kluba u regionu.
Stonoteniski savez Vojvodine koji je tehnički organizator ovog turnira obezbedio je uživo internet prenos svih utakmica ekipe Radničkog,; što se može pratiti na sledećem linku: www.stsv.rs/uzivo-prenos
_____________________
Stonoteniski klub Radnički iz Beočina nastupa od 25.11. do 27.11.2022. u prvoj fazi C grupe kupa “Trofej Evrope” za muškarce. Pored srpskog šampiona učestvuje još 9 inostranih ekipa iz 7 evropskih zemalja. Utakmice se igraju u sportskom centru u Beočinu, a ulaz je slobodan.
Za Radnički Beočin nastupaju: Bojan Crepulja (trener – igrač), Marko Petkov, Marko Jevtović i Jovan Jockov.
Konferencija za novinare održaće se u utorak 22.novembra u SC Beočin (prvi sprat, medija centar) sa početkom u 12 časova.
RASPORED UTAKMICA STK RADNIČKI BEOČIN:
1. kolo / 25.11. petak u 11:00 časova
STK Radnički Beočin (SRB) – UTTC Raiffeisen Kennelbach (AUT)
2. kolo  / 25.11. petak u 17:00 časova
STK Radnički Beočin (SRB) – STK Starr Croatia (CRO)
3. kolo / 26.11. subota u 09:30 časova
STK Radnički Beočin (SRB) – TJ Geolog Roznava (SVK)
4. kolo  / 26.11. subota u 19:00 časova
STK Radnički Beočin (SRB) – APOEL (CYP)
Razigravanje za plasman od 1. do 10. mesta / 27.11. u 11:00 i u 15:00 časova